Lees verder om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

 

VERTAALSERVICE

We bieden vertalingen aan van en naar de volgende talen:

 • Engels
 • Japans
 • Nederland
 • Duits
 • Frans
 • Spaans
 • Italiaans
 • Chinees
 • Koreaans
 • Hindi
 • Afrikaans
 • Zweeds

 

TOLK SERVICE

We kunnen momenteel tolkwerk verzorgen van en naar de volgende talen:

 • Engels
 • Japans
 • Nederlands
 • Frans

 

COPYWRITING

Als u een perfecte tekst wilt voor uw volgende advertentie, website of persbericht, neem dan contact met ons op om samen met ons uw wensen te bespreken.

 

LOKALISATIE

Wanneer we een tekst vertalen voor u vertalen we niet alleen wat er staat, maar zorgen we er v¥tevens voor dat de boodschap ook daadwerkelijk overkomt zoals u het had bedoeld, dus met de juiste toon en de juiste uitdrukkingen die passen bij de cultuur en de taal van het land waar u de vertaling voor wilt hebben.
Neemt u alstublieft contact met ons op voor de details met betrekking tot lokalisatie opdrachten.

We kunnen ook een tekst lokaliseren die reeds vertaald is in de doeltaal.

 

REDIGEREN

Wanneer we een tekst voor u redigeren controleren we op spellingfouten, grammaticale fouten, taalkundige fouten en culturele problemen.
We zorgen er voor dat uw tekst perfect is wanneer u het van ons terugkrijgt.

Neem contact op met ons voor meer informatie over redigeren en over de kosten hiervan.

 

BUSINESS-TO-BUSINESS OPLOSSINGEN (AGENTUUR)

Of u nu een bedrijf runt, werkt als internationale zakenman, vertegenwoordiger, of gewoon uw producten hoopt te verkopen in het buitenland, maar niet de juiste taalvaardigheid en zakelijke competentie heeft om dit voor elkaar te krijgen kunnen we u daarbij helpen.

We bieden een volledige service waarbij we niet alleen het vertaalwerk voor u doen en voor u tolken, maar zelfs als volwaardig agent of vertegenwoordiger van uw bedrijf de onderhandelingen voor u leiden, de communicatie voor uw bedrijf verzorgen en alles in het werk stellen om uw bedrijf tot een succesvolle multinational te maken.

Tevens kunnen we  voor u een zakelijke partner vinden in het land waar u uw producten of diensten wilt aanbieden. In dat geval zoeken we een bedrijf wat bij u past en wat zaken met uw bedrijf wilt doen en zullen wij opereren als agent tussen het buitenlandse bedrijf en uw bedrijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

SEMINARS
Wij bieden seminars en workshops aan voor bedrijven en voor particulieren.
Klik hier voor het maken van een reservering en/of voor meer informatie over onze seminars.

 

SPREEKBEURTEN
Als u op zoek bent naar een spreker of een presentator voor uw evenement neem dan contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

 

STEMACTEURS
Wij beschikken over een bestand met diverse stemacteurs, zodat u zeker een stem kunt vinden die bij uw product past. We hebben niet alleen het talent, maar we kunnen het hele proces voor u uitvoeren van copywriting tot een professioneel opgenomen en gemasterd product.

 

BUITENLANDSE VERTEGENWOORDIGERS EN TALENT AGENCY
Of u op zoek bent naar een buitenlandse vertegenwoordiger voor uw evenement of zakelijke bijeenkomst, of dat u op zoek bent naar een talent die kan schitteren in uw volgende reclame, TV-programma, als presentator, als MC op uw evenement of als model om uw product te promoten, bij ons bent u aan het juiste adres!
Neem contact op voor meer informatie.

 

TAALADVIES
Als u specifieke vragen heeft over taal- of volkenkundige problemen, neem dan contact met ons op om te informeren hoe we u kunnen helpen bij het oplossen van deze vraagstukken.

 

BEDRIJFSADVIES
Bij HUITS weten we hoe belangrijk de taal en kennis van de cultuur is bij het zakendoen met een buitenlandse onderneming.
We hebben veel ervaring in het zaken doen met andere multinationals zodat wij u kunnen helpen uw bedrijf naar een hoger plan te tillen en potentiële problemen op te lossen nog voordat ze zich voordoen.
U kunt ook bij ons terecht voor het inhuren van een van onze managers als interim-manager om het beste uit uw bedrijf te halen.
We luisteren, we onderzoeken, we bestuderen, we adviseren en we leveren goede resultaten af.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@huitsllc.com.

 

TAALINSTITUUT (momenteel alleen in Japan)  
Op ons hoofdkantoor in Nishihara-mura, Japan, bieden we taalcursussen aan.
Naast onze meest populaire Engelse conversatielessen bieden we een breed scala van verschillende talencursussen aan.
De talen waarvoor u bij ons terecht kunt zijn: Engels, Japans, Nederlands, Duits, Frans, Chinees, Koreaans, Zweeds, Italiaans, Spaans en Tagalog. Maar ons team van docenten wordt steeds groter, dus als de taal die u wilt leren hier nu niet bij staat neemt u dan toch vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.
Onze cursussen worden aangeboden op alle niveaus, dus of u nu een beginner, intermediair of gevorderde leerling bent, wij kunnen u helpen!
Wij ontwerpen onze lessen speciaal voor u en met uw persoonlijke doelen in gedachten.
Dus vertel ons wat u wilt bereiken en waarom u deze taal wilt leren, zodat we er samen met u het beste van kunnen maken.

 

EVENEMENTEN VOOR INTERACTIE MET ANDERSTALIGEN
(momenteel alleen in Japan)

Wij organiseren internationale evenementen zodat u de kans krijgt mensen met een andere culturele achtergrond en moedertaal te ontmoeten, zodat u nieuwe mensen kunt leren kennen terwijl u op een leuke manier meteen uw tweede taal kunt aanwenden in echte authentieke situaties.

 

ZOMERKAMP (momenteel alleen in Japan)
We organiseren ook zomerkampen voor kinderen. De kinderen zullen worden “ondergedompeld” in de Engelse taal voor de duur van het zomerkamp.
Tijdens het spelen van spelletjes, het zingen van liedjes, het doen van educatieve activiteiten, films kijken, koken van buitenlandse recepten en het opzetten van het kamp, kunnen de kinderen in een veilige omgeving Engels leren.
Dit is een geweldige kans voor de jongeren om Engels te leren op een speelse manier, terwijl ze tegelijkertijd nieuwe vrienden maken.

 

INTERNATIONAL HOMESTAY ZONDER DAT U HET LAND UIT HOEFT!
(alleen in Japan!)

Heeft u altijd al een homestay willen ervaren bij een gastgezin in een vreemd land, maar nooit de tijd of het geld gehad om daadwerkelijk naar het buitenland te gaan?
HUITS biedt u een homestay bij een internationale familie, waar u een soortgelijke ervaring kunt hebben, zonder dat u het land uit hoeft. Hierdoor is het toegankelijk voor mensen die bang zijn om te vliegen, bang zijn om naar het buitenland te gaan, niet het geld hebben om naar het buitenland te gaan en/of niet de tijd hebben om hun drukke leven achter te laten.

 

HUITS Kids (momenteel alleen in Japan)
HUITS Kids is gespecialiseerd in taalcursussen voor kinderen.
Kinderen hebben andere behoeften dan volwassenen waar het gaat om de manier waarop ze een taal verwerven. Wij bij HUITS Kids begrijpen dit.
We hebben speciale clubs, Engelse lessen voor kinderen (groepssessies) en privé lessen waar uw kind Engels (of een andere taal) kan studeren in een één-op-één situatie.
De lessen zijn speels, leuk en vol met knutselactiviteiten, muziek, uitdagingen en spelletjes om de taalvaardigheden van uw kind te verbeteren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door hier te klikken of door het sturen van een e-mail naar: info@huitsllc.com