Wij kunnen u helpen bij (bijna) alle aspecten van de steeds veranderende muziekindustrie.

 

MUZIEKSCHOOL
Wij geven muzieklessen op onze hoofdvestiging in Nishihara-mura te Japan.
Dus zelfs als u nog nooit een muziekinstrument heeft aangeraakt kan HUITS iets voor u betekenen.

 

OEFENRUIMTE

Voor diegene die al een muziekinstrument bespelen en graag aan hun vaardigheden willen werken hebben we een oefenruimte te huur.
U kunt deze oefenruimte met of zonder instrumenten huren en we bieden u zelfs de optie om de ruimte te huren met inbegrip van een geluidstechnicus. Deze geluidstechnicus kan dan uw geluid verzorgen en uw repetitie opnemen terwijl u focust op de repetitie.

 

OPNAMESTUDIO
Op onze hoofdvestiging in Nishihara-mura, Japan, beschikken we over een opnamestudio.
Deze studio kunt u voor een hele dag huren (van 12:00 – 22:00*) of per uur (60 minuten).
Een geluidstechnicus is standaard inbegrepen in de prijs voor de studio.

* Andere tijden zijn bespreekbaar. Dus laat ons bij de reservering weten waar uw voorkeur naar uit gaat. 

Opties:

 • Geluidsopnames*
 • Editing*
 • Mixage*
 • Mastering**
 • Volledige productie***
 • Voice-over****
 • Audio nasynchronisatie
 • Foley
 • Sound design
 • Karaoke of orkestbanden/backing tracks
 • We kunnen u ook helpen bij het schrijven, componeren en arrangeren van nieuwe liedjes (hiervoor werken we samen met componisten en tekstschrijvers die hun status al meer dan bewezen hebben en meerdere hits op hun naam hebben staan)

* Wij werken alleen met de beste SAE geschoolde geluidstechnici zodat we een professioneel resultaat kunnen garanderen.

** Alhoewel u gebruik kunt maken van onze eigen mastering service, werken we ook nauw samen met toegewijde mastering engineers van andere betrouwbare studio’s. Mocht u dus liever de master laten verzorgen door een andere partij dan kunnen we dit ook voor u regelen.

*** Hit producent Edwin Huits is al sinds 2003 werkzaam als muziekproducent en geluidstechnicus en heeft gewerkt voor en met wereldberoemde artiesten en voor ‘s werelds grootste platenmaatschappijen (waaronder Universal Music).
Edwin Huits heeft meerdere Top 10 hits geproduceerd en zelfs verschillende nummer 1 hits. Dus, wat uw muziekstijl of genre ook is, Edwin Huits staat voor u klaar om van uw volgende potentiële hit een echte hit te maken.

**** We verzorgen alle aspecten van de voice-over service, van het zoeken naar de geschikte stemacteur/stemactrice die bij uw project past tot het maken van hoge kwaliteit opnames.
Bij HUITS kunt u terecht voor voice-overs in diverse talen.
Neem contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken en om samen te kijken naar de mogelijkheden.


DISTRIBUTIE LABEL

De hit singel is af, dus nu moet dit nummer verkocht gaan worden via iTunes (of een van de vele andere online services). U weet niet hoe dit moet en waar te beginnen?
Wij wel en we doen dit graag voor u!
We kunnen er daarnaast ook voor zorgen dat uw album professioneel wordt geperst en wordt voorzien van uniek artwork.

Maar dat is nog niet alles. We kunnen zelfs de licentie voor u verzorgen en we kunnen u een distributiedeal aanbieden! (Neem contact op om hierover te spreken.)

 

MANAGEMENT / AGENCY

Met wereldwijde connecties in de muziekindustrie kunnen we ook optreden als uw management / agent of als uw boeker.

 

MERCHANDISE

Nu dat we de boekingen en de liveshows hebben verzorgd is het tijd om na te gaan denken over posters om uw concerten te promoten en T-shirts en ander materiaal wat u tijdens de shows kunt verkopen.
Wij regelen dit allemaal voor u! Van de grafische vormgeving tot de uitvoering van deze producten… laat het met een gerust hart aan ons over.
We kunnen zelfs uw shows promoten, de concertkaartjes verkopen, het ontwerp en de uitvoering voor uw website verzorgen en we kunnen voor u tijdens de show de verkoop van de merchandise verzorgen.

 

VIDEO EN FOTOGRAFIE

Om succesvol te worden in de muziekindustrie is het van belang om een professioneel promotiepakket te hebben met mooie foto’s en video’s.
Dus of u nu op zoek bent naar een fotograaf, iemand die de video’s voor u kan verzorgen of dat u uw gehele promotiepakket aan ons wilt overlaten, bij HUITS bent u aan het juiste adres!

 

VERTAALSERVICES

Nog groter worden?

Laat uw website, YouTube tags, Facebook posts, tweets en andere zaken door ons vertalen naar de taal van het land waar u wilt doorbreken.

 

CONSULTANCY

U heeft een voorstel voor een platencontract gekregen, maar u weet niet goed wat gebruikelijk is in de muziekindustrie? Wij geven u advies!